Mesarija Frtica, Litija

6Tejst omake na voljo tudi na policah mesarije Frtica!

Mesarija Frtica

Več kot 20. letna tradicija je mesarijo Frtico postavila na lokalno, vodilno mesto prodaje svežega mesa in suhomesnatih izdelkov.

Njihova stalna ponudba zajema svinjsko, goveje, telečje in perutninsko meso, odkupljeno od lokalnih kmetov. Znani so po pancetah, domačih ocvirkih, prekajenih šunkah, kračah, jezikih in še bi lahko naštevali. Njihova prav posebna ponudba je peka mesa na žaru, ki je poleti še posebej iskana.

Veliko vrednost lahko pripisujemo tradicionalni predelava mesa, ki poteka po tradicionalnih recepturah.

Poleg tega pa mesarija Frtica dosega izjemne rezultate in uresničuje vedno nove načrte, ki prinašajo zadovoljstvo strank in zaposlenih. Letos je to podjetje zaslužen prejemnik platinastega bonitetnega odličja, ki je odraz njihovega vloženega truda in izvrstnega poslovanja. Čestitamo!

Poudarek na prodaji kvalitetnih izdelkov, okoliških kmetov je mesarijo Frtica pripeljalo do razširitve prodajne ponudbe še z drugimi, domačimi produkti.

Odzivi lokalnih kupcev so imenitni. Tudi nam se je to zdela odlična priložnost za partnerstvo in tako od 24. februarja dalje, lahko na njihovih policah zasledite tudi naše #6Tejst omake.

Ko boste naslednjič kupovali v mesariji Frtica, le poskusite in ocenite kako #6Tejst omake dopolnjujejo vaše mesne jedi. 

Nazaj na spletni dnevnik

Napišite komentar

Upoštevajte, da morajo biti komentarji pred objavo odobreni.