Pekoča omaka iz manga in ananasa

Pekoča omaka iz manga in ananasa

Če ste ljubitelj pekočih omak, veste, da je na voljo nešteto različic. Od klasične omake iz rdeče paprike do eksotičnih mešanic, ki vsebujejo različne dodatke - za vsakogar se najde pikantna omaka.

Toda ali ste že kdaj poskusili pekočo omako, ki združuje sladkost manga in ananasa s čilijem? Če ne, vas čaka prava poslastica!

Naša pekoča omaka iz Manga & Ananasa oz. MANGONAS je edinstvena in okusna mešanica dveh tropskih sadežev. Mango in ananas omaki dodata sladkobo, svežino in kislost, ki uravnotežita pekočnost čilija in ustvarita okus, kakršnega še niste poskusili.

Ne glede na to, ali ste ljubitelj pekočih omak ali pa želite svojim jedem dodati nekaj dodatne pikantnosti, bo ta omaka zagotovo postala vaša najljubša.


Kaj vse lahko naredite z našo omako Mangonas?

Možnosti so neskončne! Uporabite jo za mariniranje mesa, da vašim najljubšim jedem z žara dodate sladko in pikantno noto okusa. Lahko pa z njo preprosto pokapljate svoje najljubše jedi - od jajc in tacosov do riža in zelenjave.

Če ste pripravljeni izboljšati svojo jed s pikatnimi omakami je Mangonas prava odločitev za vas. S svojim edinstvenim okusom bo zagotovo postala stalnica v vaši kuhinji.

Še danes naročite stekleničko in izkusite čarobnost manga in ananasa v kombinaciji z čokoladnimi habaneri. Ne boste razočarani!

Naroči in preizkusi našo tropsko omako iz Manga in Ananasa!

Nazaj na spletni dnevnik

Napišite komentar

Upoštevajte, da morajo biti komentarji pred objavo odobreni.