Poslovna darila

Poslovna darila

Poslovna darila so izraz hvaležnosti za dobre poslovne odnose in medsebojno sodelovanje, pa tudi simbol izbranega okusa, prefinjenosti in tradicionalnega pogleda.

Kaj bo bolj navdušilo vaše stranke in poslovne partnerje, kot izvrstno izbrane domače dobrote za njihove trebuščke?

Za vas smo pripravili prefinjene okuse pikantnih omak v elegantnih stekleničkah in prijetnih barvah.

#6tejst omake so rezultat uporabe premišljene količine čilija in zato primerna prav za vsakogar. Z njimi vam poskušamo predstaviti spojitev več elementov zelenjave in sadja, ki ob spremljavi čilija spodbudijo pravo fantazijo okusov.

Vse so slovenski ročni proizvod iz svežih sestavin in so brez dodanih umetnih konzervansov in ojačevalcev okusa, prav zato pa bodo še posebej navdušile vaše obdarovance.

Izbirate lahko med našo prav posebno gospodično BBQ Cherryont, ki vas bo očarala s svojo aroma višnjevega piva. Je izvrstna spremljevalka pri jedeh z žara, pomfrija ali čipsa. Odlično pa se poda tudi k vaših BBQ specialitetam.

Morda pa se vam bo bolj dopadel naš tropski mešanec med mangom in ananasom – Mangonas, ki ga lahko uporabite pri burgerjih, pizzah, testeninah in celo jedeh na žlico.

Vaša izbira pa je lahko tudi naš prav posebni žar spremljevalec Čebulito, kombinacija dimljene paprike in ocvrte čebule. Izvrstno bo začinil čevapčiče, pleskavice, kotlete in ostale žar dobrote.

Omake 6tejst so opremljene z elegantno folijo in imajo na vrhu darilni trak. V
primeru, da boste podarili večjo količino omak, pa vam jih zavijemo v izbrano
kartonasto škatlo.Če želite pozitivno vplivati na poslovno uspešnost in svoje sodelavce popeljati v svet šestega okusa, so 6tejst omake prava izbira za vsa.

Pošljite vaše povpraševanje na info@6tejst.si in z veseljem vam bomo pomagali pri oblikovanju daril.

Nazaj na spletni dnevnik

Napišite komentar

Upoštevajte, da morajo biti komentarji pred objavo odobreni.